Conceptontwikkeling

Ideeen genoeg om het niveau van beleving en gebruik van de ruimte, het gebouw en de omgeving te verhogen. Met name ontwikkelingen, die passend zijn bij de tijdsgeest en de tranisities in de maatschappij gericht op de bestaande Nederlandse vastgoedportefeuille zijn de focus van Fiona Verbeek – van Angelen. De concepten, die na marktonderzoek, levensvatbaar lijken worden opgepakt en verder door ontwikkeld. Een voorbeeld hiervan is the Office Club.

In essentie biedt the Club een antwoord op de veranderende vraag naar werkplekken met als doel het toegankelijk maken van het flexibele kantoor voor alle gebruikers. The Office Club projecteert een professionele (ergonomische verantwoorde), inspirerende en creatieve kantooromgeving in leegstaande panden. Het interieur wordt er als het ware ingeschoven met een urban look and feel zodat verhuizen naar een ander leeg staand pand simpel en snel kan zodra het pand een vaste gebruiker krijgt. The Club opent locaties aan snelwegen en in woonwijken.

         

Ontwikkelingstrajecten

 

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U mag deze HTML-elementen en attributen gebruiken <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*