The Office Club

The Office Club kent zijn oorsprong in de relatie tussen het flexibiliseren van de arbeidsmarkt, de ontwikkelingen op de kantorenmarkt en de veranderende maatschappij. Binnen deze dynamiek werkt The Club aan het optimaliseren, het flexibiliseren en het toegankelijk maken van het kantoor. Op creatieve en dynamische wijze wordt werken op een inspirerende, efficiënte en ergonomische manier mogelijk gemaakt. Bij The Office Club draait het om de gebruikers, de facilitators en de eigenaren van commercieel vastgoed.

The Office Club is een samenwerkingsverband tussen drie professionals. Ieder geeft, vanuit zijn of haar expertise, invulling aan de ontwikkelingen van The Club. Met passie, enthousiasme en toewijding werken Fiona, Peter en Juul verschillende concepten uit en brengen deze op de markt.

     

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U mag deze HTML-elementen en attributen gebruiken <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*