Innoforte

Zorgorganisatie Innoforte staat voor een dubbele opgave in haar vastgoed. Vergrijzing en de hervorming van de AWBZ (het scheiden van wonen en zorg) dwingen om na te denken over het vastgoed aanbod. Welke zorg wil Innoforte aanbieden en wat betekent dit voor haar huisvesting? Daarnaast is een van de gebouwen van Innoforte, het Lorentzhuis, technisch en functioneel sterk verouderd. Hoewel dit woonzorgcomplex een goede structuur heeft, voldoet het niet meer aan de eisen die tegenwoordig aan een zorgcomplex worden gesteld. Renovatie is daarom op korte termijn noodzakelijk.

In samenwerking met Aestate, een bureau gericht op process management en consultancy in real estate, heeft verFang dit project uitgevoerd. Aestate was verantwoordelijk voor het volledige project, van de visievorming via de uitvoering van de renovatie tot de oplevering van het Lorentzhuis.

De rol van verFang in dit project was om samen met Innoforte, vanuit hun missie en doelstellingen, een visie op zorg te ontwikkelen. Welke zorg wil Innoforte bieden en hoe willen zij dit doen? Vanuit deze visie en de gekozen zorgconcepten is een vertaling gemaakt naar huisvesting. Uiteindelijk heeft dit traject enerzijds geresulteerd in een actieplan voor de langere termijn voor de vastgoedportefeuille. Anderzijds heeft dit traject de uitgangspunten voor het programma van eisen voor de renovatie van het Lorentzhuis geleverd.

 

 

 

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U mag deze HTML-elementen en attributen gebruiken <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*